Ето го и Samsung Galaxy S10… почти…

Вече сме в 2019 година, а това значи, че сме все по-близо до официалното представяне на новото поколение смартфони Samsung Galaxy S. Почти сигурно e, че ще видим поне три вариации на новите “S-Class” на Samsung – модел Lite, който ще е с плосък дисплей, модел S10, който ще е “edge”, както и разбира се – S10+ (отново “edge”). Днес в интернет пространството се появи снимка на бъдещият Galaxy S10 (или поне така се твърди).

Според информацията от @evleaks (Еван Блас е доказал се източник на достоверна предварителна информация в този бранш) това е Galaxy S10, екипиран с дисплей 6.1″ “edge”. Логично е да не виждаме съвсем изчистена и ясна снимка, разкриваща всичко около дизайна на смартфона цели два месеца и половина по-рано от времето за официален анонс. Тънките рамки отстрани са нещо очаквано, както и вградената в дисплея лицева камера “selfie”.

Според @evleaks бъдещите Galaxy S10 ще могат да предложат и “reverse wireless charging” – функционалност, която видяхме много добре как работи при Huawei Mate 20 Pro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *