Ето го и първото “менте” на iPhone 7 Plus

След като Apple официално представиха новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus, компанията GooPhone показаха и своят опит за копиране на споменатите два мобилни телефона. Става дума за GooPhone i7 Plus, който както се казва е “одрал кожата” на iPhone 7 Plus… почти.

goophone_i7_plus

GooPhone i7 Plus съвсем логично прилича на iPhone 7 Plus само на външен вид, като “под капака” е екипиран с 1.8 GHz чипсет Helio X10, 2 GB RAM и 32 GB потребителска памет. Дисплеят логично е 5.5″, FullHD, а батерията е с приличният капацитет от 2910 mAh. Съвсем в тон с желанието си да копират максимално оригинала, GooPhone са премахнали и 3.5″ жак за слушалки. Софтуерно GooPhone i7 Plus ще е базиран на Android 6.0, с “облицовка” наподобяваща iOS. Предполага се, че копието също ще притежава двойна основна камера, но това към момента не е потвърдено.

Както добре се вижда, цветовата гама също е спазена (до колкото е възможно) – черно, лъскаво черно, сребристо, златисто и розово злато. Стартовата цена на GooPhone i7 Plus ще е $399, но в момента е налице опция за “предварителна заявка” за $229. Налице ще е и 4.7″ версия, наподобяваща iPhone 7 и цена $179.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *