Ерата „На живо“ започва от днес: Galaxy A80 е вече на българския пазар

Създавай пълноценни връзки, начини за общуване и себеизразяване с първата ротираща се тройна камера и завладяващ екран „от край до край“ на Samsung

 

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви днес, че новия Galaxy A80 е вече достъпен на пазара в България. Създаден за ерата, в която споделяш „На живо“, Galaxy A80 предлага значими иновации, интегрирани върху сигурна и надеждна платформа: първата ротираща се тройна камера и завладяващият нов Инфинити дисплей на Samsung.

“Galaxy A80 е създаден за ерата, в която споделяме „На живо“ – свят, в който представителите на цифровото поколение улавят, споделят и се свързват на момента“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. „Последните иновации в камерата, дизайна и производителността на Galaxy A80 доставят едно ново мобилно изживяване, което отговаря на нуждите на днешното поколение: винаги на линия и винаги готови за действие“.

Сподели преживяванията си на живо

Galaxy A80 е първият смартфон в семейството Galaxy, който притежава революционната ротираща се тройна камера на Samsung. Тя разполага с висококачествени обективи – едновременно предни и задни, за да не правиш никога компромис с яркостта на своите видеоклипове и изображения. Ротиращата се тройна камера също ти позволява непрекъснато да заснемаш кадри, без значение дали снимаш с предната или със задната камера, за да могат спомените ти да бъдат запечатани в едно видео.

 Независимо дали се катериш в планината през деня или се наслаждаваш на вкусна храна от нощните улици на града, със своята 48MP основна камера Galaxy A80 ти позволява да заснемаш ясни и ярки изображения, както през деня, така и през нощта. С наличния ултраширокоъгълен обектив със 123-градусов зрителен ъгъл[1], вече може да си спокоен, че можеш лесно да заснемеш или споделиш на живо видео от всичко, което виждаш в момента.

Оборудван с 3D камера за дълбочина, Galaxy A80 ти позволява да запечаташ любимите си моменти на живо с функции като режима Live Focus Video, който създава клипове, наподобяващи филми. В допълнение, режимът Super Steady Video редуцира несъвършенствата или вибрациите за динамични видеоклипове на професионално ниво.

Потопи се в завладяващо мултимедийно изживяване като на кино

Galaxy A80 разполага с първия Нов Infinity дисплей на Samsung – обширен, „от край до край“, 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED екран[2]. Със съотношение на екрана 20:9, Новият Инфинити дисплей ти позволява напълно да се потопиш в любимото си мултимедийно съдържание. Пренеси своето аудио-визуално изживяване в по-добро измерение с Dolby Atmos, като използваш слушалки или Bluetooth високоговорители.

Остани свързан лесно и сигурно

Като част от Galaxy изживяването, Galaxy A80 разполага и със Samsung Knox, платформата за сигурност на Samsung, създадена да защитава цялостно устройството – от чипсета до софтуера. Заедно със Samsung Pass, вече можеш сигурно и лесно да достъпваш приложения и уеб сайтове чрез сензора за пръстов отпечатък.

 С интелигентния Performance Enhancer на Galaxy A80, можеш да очакваш твоя Galaxy A80 да работи по-ефективно, по-бързо и по-дълго, когато и да ти е необходим. Неговият управляван от изкуствен интелект софтуер за оптимизация на производителността увеличава максимално капацитета на централния процесор, RAM паметта и батерията на устройството, адаптирайки ефективността на Galaxy A80 към всекидневните ти нужди.

Отличи се с разпознаваем дизайн

Galaxy A80 се предлага в три цвята: Ангелско златно, Облачно бяло и Мистично черно. Вариантите Ангелско златно и Облачно бяло са съответно с нотки на розово и синьо, позволявайки ти да демонстрираш личния си стил.

Galaxy A80 е наличен на пазара в България от 8 юли 2019.*

За повече информация относно Galaxy A80, посети https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a-series/

*Наличността, цветовете и цената могат да варират на различните пазари.

[1] Зрителният ъгъл се намалява в режим „Селфи“ на Ultra Wide камерата.

[2] Екранът, измерен диагонално като стандартен правоъгълник, без да се взимат предвид заоблените ъгли.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *