До 80% отстъпка за смартфони от VIVACOM

В разгара на лятото VIVACOM ще даде възможност на потребителите да се сдобият с чисто нов смартфон с до 80% отстъпка. Специалното намаление стартира от днес – 17 юли – и ще продължи до края на месеца в магазините на телекома в цялата страна. Отстъпките за устройствата важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане. От атрактивната промоция могат да се възползват нови абонати при сключване на срочен договор за мобилна гласова услуга, както и настоящи при подновяване на текущ срочен договор.

Офертата на VIVACOM осигурява преференциални цени на над 140 смартфона, включително и на едни от най-хитовите модели. С ексклузивното намаление от 80% смартфонът Lenovo C струва само 15.90 лв. в брой с план Smart L+, вместо стандартните 79.90 лв, а Lenovo C2 е на страхотна цена от 17.90 лв. в брой с план Smart L+, намален от 89.90 лв.

По-ясните и детайлни изображения това лято са възможни със Samsung Galaxy J7 2016, намален от 338.90 лв. на 229.90 лв. в брой с план Smart L+.

А с план Smart XL+ атрактивният и издръжлив MOTOROLA MOTO Z PLAY струва само 229.90 лв. – с 200 лева отстъпка от стандартната цена, която е 429.90 лв.

Всички смартфони, включени в промоцията, поддържат 4G технологията. С тях клиентите на VIVACOM могат да се насладят на високоскоростен мобилен интернет с най-бързата мобилна мрежа в България за 2017 г., измерена от приложението Speedtest на Ookla. Най–високата средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа и Speedtest наградата за мобилна мрежа се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest за първите шест месеца на 2017 г. Повече информация за наградата е предоставена на www.vivacom.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *