Дни преди официалният анонс, ето го Samsung Galaxy S9

Остават едва няколко дни до неделя, 25.02, когато ще станем свидетели на официалното представяне на двата нови “юнака” на Samsung – Galaxy S9 и Galaxy S9+. Благодарение на Роланд Квандт от WinFuture ставаме свидетели на първите със сигурност реални изображения на споменатите два апарата. Не само това, но и техническите им характеристики са потвърдени.

Както се очакваше, Galaxy S9 и S9+ ще се различават един от друг много повече, от колкото всички техни предшественици (става дума за S6/7/8 и S6/7/8 Edge). По-големият апарат ще предлага не само двойна основна камера, но и повече оперативна памет. И отново – моделите за САЩ ще са базирани на Snapdragon 845, докато останалата част от света ще получи Exynos 9810.

Иначе… Galaxy S9 ще е апарат с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, 12MP основна камера и батерия с капацитет от 3000 mAh. При Galaxy S9+ налице ще са 6 GB RAM, двойна основна 12MP камера и батерия 3500 mAh. И двата апарата ще притежават слот за карти от тип microSD, както и управлявани от Android 8.0 Oreo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *