Детският умен часовник MyKi Touch се радва на голям интерес

myki-touch-2

Алтерко Роботикс представи своя нов модел GSM/GPS смарт часовник за деца MyKi Touch пред медии и потребители, като продуктът беше обявен лично от изпълнителния директор на компанията – Димитър Димитров. Гостите на събитието имаха възможността да тестват MyKi Touch и неговите екстри: цветен сензорен дисплей, подобрена локализация, удобен дизайн, добра устойчивост и уникален интерфейс.

“Целта на новия модел, както и на цялата продуктова линия MyKi, е да подпомогнем потребителите в техните грижи за най-близките и да им осигурим спокойствие – коментира Димитър Димитров. – Всеки родител е по-спокоен, когато знае къде е детето му и какво прави, и тук на помощ идват MyKi Touch и MyKi Watch. А всеки стопанин е по-спокоен, когато може да следи местоположението на бързоногия си домашен любимец, и тук безценна помощ предлага тракерът ни MyKi Pet.”


myki-touch-3

Новият MyKi Touch има цветен сензорен дисплей с резолюция 240х240 пиксела и картинно меню за навигация, разработено с цел да бъде лесно за използване от малки и големи. Тези и още много други екстри са резултат от едногодишни проучвания с деца и родители за техните желания и очаквания за развитие на обичания детски часовник MyKi.

MyKi Touch разполага с интелигентна вибрация. Родителят може да настрои предварително от приложението местата и часовете, в които часовникът-телефон да работи в режим вибрация. Така детето спокойно може да го носи, когато е в час. При пристигането в класната стая, MyKi Touch ще премине автоматично в тих режим, като ще запази активна само функцията спешни повиквания. Нови са и възможностите за разговори с повече номера, изборът на мелодии, смяната на профили и управлението на силата на звънене.


myki-touch-4

Технологията за локализация при MyKi Touch е значително подобрена, като той локализира по до 24 сателита, Wi-Fi и LBS местонахождението на детето. Броят поддържани номера в телефонната книга е удвоен, като 20-те номера, които детето може да набира, отново се управляват през мобилното приложение. 10-те допълнителни номера, които могат да се обаждат на часовника, са предварително одобрени и зададени от родителя в мобилното приложение. Надеждната батерия на MyKi Touch осигурява до 96 часа време в режим на готовност и 3 часа време за активни разговори.


myki-touch-5

Коментарите и препоръките на деца и родители са взети предвид и при промяната на дизайна. MyKi Touch е с нечуплива, мека, силиконова и антибактериална каишка. Така освен за безопасността на своето дете, родителят може да бъде сигурен и за неговото здраве и удобство. Благодарение на съчетанието на сензорен екран и модерен дизайн, новият Touch модел е атрактивен и за децата от по-горната възрастова група.

MyKi Touch може да бъде закупен онлайн и в магазинната мрежа на Мтел из цялата страна. Първоначално Myki Touch ще се предлага в две цветови комбинации: синьо-зелено и жълто-червено, като каишката на часовника е сменяема и децата ще имат възможност да създадат и други цветови комбинации.

Повече информация за новия умен часовник MyKi Touch за деца…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *