Готов е официалният ъпдейт за Samsung Galaxy S4 до Android 5.0

Изтеклата наскоро информация за предстоящ ъпдейт до Android 5.0 Lolipop и за Samsung Galaxy S4 се потвърди официално днес. В интернет се появи нова информация по въпроса и този път изглежда, че версията на ъпдейта е от Samsung т.е. не е “custom rom”. Към момента нито OTA, нито през Kies е налице възможност за ъпдейт, но се очаква и това много скоро да се случи.

samsung_galaxy_s4

Наличната в интернет версия изглежда е азиатска, като част от приложенията и системни елементи са на китайски (макар английския да е един от вариантите за избор на език). Тази версия е предназначена за апаратите с моделен номер GT-I9500, I9502, I9508 и I9508v. За нашият регион е налична стандартната интернационална версия GT-I9500.

Съвсем скоро трябва да започне и официалното разпространение на новият софтуер за Galaxy S4, така че тези от вас, които разполагат с този смартфон и имат интерес към Android 5.0 може да започнат по-често да проверяват за System Update през следващите дни и седмици (освен ако преди това не получат служебна нотификация).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *