Гейминг-Смартфонът на RAZER е официално в България

Мощен развлекателен център, който се побира в една ръка, Razer Phone идва у нас първо в Ozone.bg и Мтел

Със 120 HZ UltraMotion™ екран, Dolby Atmos® аудио и висока производителност, първият смартфон на марката Razer е специално създаден за геймъри и фенове на развлечението в движение. Само няколко месеца след официалната си световна премиера, моделът пристига у нас още тази седмица и ще е наличен онлайн в Ozone.bg и магазини на Мтел.

Razer Phone е Android смартфон, който комбинира най-доброто от аудиовизуалните технологии и производителността, за да пренесе персоналното забавление в мобилна среда. Устройството е фокусирано върху три основни източника на забавление: видео, музика и игри.

За видео и гейминг еднакво важен е дисплеят, който предоставя реалистични цветове и максимална бързина. Адаптивната технология за опресняване UltraMotion™ синхронизира графичния процесор и дисплея, за да намали забавянето и накъсването на картината. Така движенията изглеждат плавни и ясни, независимо дали става дума за битка в екшън-филм или герой в любима игра. Големият Quad HD IGZO LCD дисплей от 5.72 инча представя ярки цветове в широк спектър.

 Освен на видеото, от Razer са обърнали нужното внимание и на звука. Razer Phone използва Dolby Atmos® технология в говорители с двойни усилватели. Потребителите, които предпочитат слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов дигитален аудио конвертор (DAC). С него ще бъдат изпълнени изискванията и на запалените аудиофили.

Тези аудио и визуални качества са комбинирани с висока производителност – новият процесор Qualcomm® Snapdragon™ 835 и 8GB RAM памет. За да се възползват на максимално ниво от хардуера на телефона, потребителите могат да разчитат на приложението Razer Game Booster.

Всички тези възможности за мобилно забавление не значат нищо без еквивалентен живот на батерията. Razer Phone разполага с батерия от 4,000 mAh, една от най-големите смартфон батерии днес, а Qualcomm® Quick Charge™ 4+ технологията позволява светкавично зареждане.

За да изпробват пълната сила на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг-заглавия от водещи разработчици. Razer се договаря с партньорите си за оптимизация на игрите спрямо UltraMotion дисплея на Razer Phone с до 120 кадъра в секунда. Tencent® ще представи “Arena of Valor,” най-популярната игра от категорията multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy® XV Pocket Edition” от Square Enix, “Tekken™” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz” от Wargaming Group Limited и други.

Към всички тези възможности за забавление Razer прибавят и 12 MP двойна задна камера, допълнена от светкавица в два нюанса, която осигурява по-естествена светлина.

Razer Phone идва с операционна система Android Nougat, а през пролетта потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството използва Nova Launcher Prime, който позволява сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Google Assistant.

За да персонализират телефона си допълнително, потребителите ще разчитат на Razer Theme Store – платформа, която дава достъп до специални икони, фонове, вдъхновени от водещи гейминг-заглавия като “Shadowgun Legends™” и мелодии, създадени специално от DJ-и за Razer.

Razer Phone ще наличен в Ozone.bg и мрежата на Мтел на официална цена от 1499 лв с ДДС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *