Вече в България – стил и функционалност с новия Samsung Galaxy A10 в червен цвят

Атрактивният модел на Samsung предлага вълнуваща комбинация от елегантен дизайн, камера, която улавя всеки миг, и широк екран на достъпна цена

 

Samsung ти дава възможност да се качиш на гребена на модната вълна в света на технологиите. От тази седмица актуалният Galaxy A10 вече се предлага на българския пазар в неустоим червен цвят. Серията A10 се отличава със страхотен дизайн и функционалности, присъщи на моделите от премиум сериите, за перфектно смартфон изживяване на много достъпна цена.

Ален корпус и Инфинити-V дисплей

Освен аления цвят на корпуса, специално внимание заслужава и 6,2-инчовият HD+ дисплей. С него всяка мултимедия (игри, филми, видеа) се превръща в приключение, а ти си в центъра на събитията. Eкранът на Galaxy A10 е с отвор за предната камера във формата на V и предлага завладяващо визуално изживяване.

Висококачествена камера за споделени мигове

Благодарение на 13MP задна и 5MP предна камера улавяш безценните моменти само с едно докосване на бутона, за да ги споделяш с любимите си хора дълго след това – в ярки и живи цветове, бързо и удобно. Снимката не е просто снимка, когато е правена с Galaxy A10. Тя може да бъде дори колаж със стикери с добавена реалност, печати и филтри, а ти – царят на забавните кадри.

Червен цвят и супер мощност

Galaxy A10 идва с батерия с капацитет от 3400 mAh, за да отговори на динамичното ти ежедневие. Независимо дали си в трескав чат с приятели, или „на живо“, можеш винаги да разчиташ на смартфона си. В комбинация с лицевото разпознаване за персонализирана защита, хардуер и софтуер, които работят в пълна хармония, One UI функция и нощен режим – Galaxy A10 се превръща в перфектния мултитаскър.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *