Бъдещият iPhone 7 може да носи моделно име iPhone 6SE???

Макар да е възможно това да се окаже просто поредният колаж, в интернет се появи интересна снимка, на интересен смартфон, демонстриращ резултат под теста GeekBench 3. Резултатът от теста е доста приличен, но всъщност по-важното и по-интересното на снимката не е самият резултат, колкото информацията за устройството, което е изпълнило теста.

apple_iphone6_se_draft_1

На снимката се вижда, че говорим за апарат с моделно име iPhone6 SE, работещ под iOS 10. Според допълнителната информация към снимката това е бъдещият iPhone 6 SE, който много от феновете на Apple очакваха да видят официално с друго наименование – iPhone 7. Така можем да предположим, че съвсем скоро Apple официално ще ни покажат iPhone 6 SE и iPhone 6 SE Plus, вместо очакваните iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Тези изненадващи моделни имена може би все пак не са чак толкова изненадващи, на фона на представеният не много отдавна iPhone SE. Ако слуховете се окажат истина, много скоро Apple ще предлагат следните три актуални смартфона – iPhone SE, iPhone 6 SE и iPhone 6 SE Plus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *