Бъдете PRO с новия смартфон Huawei Mate 10 Pro

От VIVACOM вече стартираха предварителните онлайн заявки

 

Ценителите на стилните и иновативни смартфони вече могат да са сред първите притежатели на новия Huawei Mate 10 Pro. VIVACOM стартира предварителните онлайн поръчки, които ще продължат от днес до 30-и ноември. Така най-нетърпеливите почитатели на Huawei ще могат да получат телефона преди официалния му дебют в магазините на VIVACOM на 4 декември. Моделът ще може да бъде закупен и онлайн на www.vivacom.bg.

VIVACOM представя цели 10 причини за потребителите да се влюбят в Huawei Mate 10 Pro и да го поръчат още сега:

  1. Kirin 970 – първият в света Kirin процесор с изкуствен интелект (AI), който превръща Huawei Mate 10 Pro в свръхбърз смартфон, поддържащ бърза LTE свързаност и скорост на сваляне на съдържание, ултрапроизводителен с цели 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Перфектно допълнение към най-бързата 4G мобилна мрежа в България за 2017 г. на VIVACOM.
  2.  Ефектен модерен дизайн с почти безрамков дизайн. Ергономично извитотo стъкло приляга плътно в дланта и се усеща също толкова добре, колкото и изглежда.
  3.  Безупречно качество на снимките – Huawei Mate 10 Pro притежава втората най-добра камера в света сред мобилните апарати според международната класация на сайта DxOMark, която оценява възможностите на камерата за запечатване на снимки и видео*.
  4.  Интелигентна двойна камера Leica за любители фотографи – Huawei Mate 10 Pro идентифицира в реално време 13 различни видове сцени и обекти и автоматично снима с оптималните настройки.
  5.  Батерия от 4000 mAh – създадена да издържа до 2 дни употреба, с интелигентно управление на разхода.
  6.  Преводач в реално време – потребителите могат незабавно да превеждат текст, глас, разговори и изображения на над цели 50 езика с изкуствения интелект на Huawei Mate 10 Pro.
  7.  Първият от бранда с IP67 сертификат за устойчивост на прах и вода и няма да се повреди, ако приемете обаждане под душа или се снимате под вода с дълбочина до 1.5 метра за не повече от 30 минути.
  8.  Интелигентен потребителски интерфейс – Huawei Mate 10 Pro идва с най-новия EMUI 8.0, захранван от Android 8.0 Oreo. Поддържа бизнс функцията PC mode за лесно свързване на смартфона към по-голям презентационен екран, а личните известия и обаждания се визуализират само на телефона.
  9.  Стилни цветове за всеки вкус – Huawei Mate 10 Pro може да бъде поръчан онлайн в тъмно сиво, а в магазините на телекома ще бъде наличен и в златно.

Перфектният подарък за Коледа – Huawei Mate 10 Pro ще сбъдне мечтата на всеки любител на технологиите. Зарадвайте близките си само за 49,90 лв./месец или 999,90 лв. в брой с план Smart U от VIVACOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *