А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Моделът е компактен и лек, което го прави удобен за използване в градски условия

 

А1 вече предлага сгъваемия електрически скутер Xiaomi Mi. Клиентите на компанията могат да го закупят за 36,99 лева на месец при запазване на своя настоящ абонаментен план или за 799,99 лева в брой.

Xiaomi Mi предлага по-бързо, икономично и екологично придвижване в градски условия. Моделът се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което го прави много удобен за дълги и кратки разходки. Теглото на скутера е едва 12,5 кг, като това позволява да се пренася лесно и удобно в автомобила или в градския транспорт. Алуминиевата рамка гарантира здравина и устойчивост и има капацитет на натоварване до 100 кг.

Максималната скорост на Xiaomi Mi е 25 км/ч, които се генерират от електрически мотор с мощност 250W. Скутерът идва с интелигентна система за управление на батерията, която му позволява да измине до 30 км с едно зареждане. Времето за пълно зареждане на батерията е пет часа.

Моделът разполага с 8,5-инчови гуми, които абсорбират неравности и имат протектори срещу приплъзване в завои. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и специална eABS система, която намалява спирачния път до максимум 4 метра.

Xiaomi Mi може да се ползва и за нощно каране благодарение на своите LED светлини с мощност от 1.1W и с обхват до 6 метра. С помощта на приложение моделът може да се свърже със смартфон, който се превръща в информационно табло и показва текуща скорост, оставащ пробег и други данни в реално време.


One thought on “А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

 • 02.09.2019 at 09:39
  Permalink

  Dear Manager,

  How are you?

  This is Darin from Shenzhen Keyes New Energy Technology Co., Ltd. Keyes is engaged in R&D, manufacturing Li-ion batteries and assembling Li-ion battery packs.

  We also can customize the e-bike batteries and electric scooter batteries according to your requirements from 24V-72V.

  Any requirements, please feel free to contact me. We offer you more than you expected.(Such as price, quality, lead time and service)

  The e-bike batteries&e-scooter batteries are not listed, please feel free to email us.

  I’d like to hear from you, your response will be highly appreciated.

  Thanks and best regards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *