А1 предлага нови предплатени стартови пакети с допълнителни бонуси

Пакет Комфорт и Комфорт Макс са на цени от 6 и 8 лева

 

А1 обновява своето портфолио от услуги, като ще предложи на клиентите си два нови предплатени стартови пакета – Комфорт и Комфорт Макс, които им носят големи бонуси от мегабайти и национални минути.

Пакет Комфорт е на цена от 6 лева и идва с бонус от 100 национални минути и 1000 МВ мобилен интернет, които са валидни в рамките на 30 дни от активиране на картата. Пакет Комфорт Макс ще предложи на потребителите 200 национални минути и 2000 МВ мобилен интернет за още повече сърфиране. Цената на услугата е 8 лева и също е валидна за период 30 дни от активиране на картата. Новите пакети могат да бъдат закупени, както в магазинната мрежа на телекома, така и на a1.bg.

В допълнение компанията предлага на своите клиенти при всяко презареждане, срещу такса от 5 лева, да получат още бонуси. При зареждане от 6 до 10 лева, потребителите могат да се възползват от 100 национални минути и 1000 МВ мобилен интернет. При зареждане на картата с поне 10 лева, клиентите получават 200 национални минути и 2000 МВ интернет. Всички бонуси са валидни за срок от 30 дни от презареждане на картата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *